Általunk leggyakrabban használt napkollektor vezérlők a német RESOL termékei, melyek magába foglalják a német precizitást, és a hibátlan stabil működést.

 

Resol Delta sol Ax

 

A Deltasol AX vezérlő kijelző nélküli egy szivattyú kapcsolására elegendő. Főleg használati melegvíz készítő rendszerekhez használható és minden olyan esetben ahol hőmérséklet különbség funkcióra vagy termosztát funkcióra van szükség. Az AX egy DT átkapcsoló ami tartalmaz egy termosztát funkciót.

 

 

 

 

Resol Delta Sol Bs plus

 

A Deltasol BS Plus grafikusan megjelenített, fix sémákat tartalmaz, amelyek alkalmazhatók az aktuális rendszerre. A "BS Plus" tökéletesen alkalmas egy és két tárolós rendszerekhez, fűtés rásegítésre és használati melegvíz előállításához. Leginkább az utóbbihoz javasoljuk. A Deltasol BS Plus vezérlés 4 db hőmérséklet érzékelő bemenetet, 2 szabályozható relé kimenet vezérlésére alkalmas.

 

 

 

Resol Delta Sol E - Es

 

A Deltasol E szabadon konfigurálható, bármely rendszer levezérlésére alkalmas, egyéni igényeknek megfelelően állítható hőmérséklet különbség szabályozóval. Az "E" karakteres kijelzéssel rendelkezik. 8 db hőmérséklet érzékelő bemenet, valamint 7 relé kimenet vezérlésére alkalmas.

 

 

 

 

Resol Delta Sol M

 

 

A Deltasol "M" szabadon konfigurálható, bármely rendszer levezérlésére alkalmas. Hasonlóan az "E" típushoz az "M" vezérlés is egyéni igényeknek megfelelően állítható hőmérséklet szabályozóval rendelkezik. 12 db hőmérséklet érzékelő bemenet, valamint 9 relé kimenet vezérlésére alkalmas.