Látogasson el a SZIGA-TECH megújult honlapjára! 


Ha Ön…

  • Új családi ház építését tervezi
  • Családi ház átalakítás előtt áll
  • Utólagos szigetelésen gondolkodik
  • Energiatakarékosan építkezne
  • Érdeklik a passzívházak
  • Saját maga szigetelne, festene, felújítana, barkácsolna
  • Lakásfelújítást tervez


Mi segítünk a megfelelő termékek kiválasztásában, hogy a lehető legjobb megoldásokat tudja alkalmazni, a legjobb árakon vásárolhassa meg gipszkarton, szigetelés, hőszigetelés, hőszigetelő rendszer kínálatunkból, házhoz szállítva otthonába!

 

Gipszkarton termékek széles választéka

Széles termék kínálatunkból megtalál mindent, ami gipszkartonozás során szükséges lehet, gipszkarton mennyezet, kazettás álmennyezet, gipszkarton válaszfal, gipszkarton fal készítéshez, akár megoldhatja a gipszkarton szerelést házilag is, a lehető legjobb árakon biztosítunk hozzá gipszkartont, gipszkarton szereléshez szerszámokat, gipszkarton kiegészítőket, gipszkarton profilokat. Mindenre talál megoldást a gipszkarton rendszerek menüben!

 

Festékek több ezer színben!

Az elkészült gipszkartonozás után, vagy a tetőtér szigetelés után a beltéri festékeinket ajánljuk. A hőszigetelő rendszerek felújításához kültéri falfestékeket, lábazat szigetelés fedőrétegeként pedig lábazat festékeket, lábazati vakolatot választhatnak. Nézze meg festék kínálatunk a Kül- és beltéri festékek menüben! 

 

 

Hőszigetelés: hőszigetelő rendszerek

Ha pedig a hőszigetelés az amin gondolkodik akkor az országban egyedülálló hőszigetelő rendszer kínálatunkból választhat: Megtalálja a polisztirol lapos hőszigetelő rendszereket 1 cm-től akár 50 cm-es vastagságig, talál hőszigetelő rendszereket utólagos hőszigeteléshez, kőzetgyapot hőszigetelés is jó megoldás ha légáteresztő megoldáson gondolkodik a homlokzat szigetelésénél vagy pedig a vályogház szigetelés a gondja. Ha pedig az elérhető legjobb hőszigetelést szeretné hőszigetelő rendszerben, akkor a grafitos hőszigetelő rendszer a jó választás. Az országban a legszélesebb hőszigetelő rendszer kínálatot találja a hőszigetelő rendszerek menüben!

 

Vödrös vakolatok több száz színben

A homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolatai között megtalálja a klasszikus műgyantás vödrös vakolatokat többféle struktúrában kapart, gördülő, vagy roll, légáteresztő hőszigetelő rendszerekhez vagy a vályogházak fedővakolataként légáteresztő szilikon vakolat vagy légáteresztő szilikát vakolatainkból választhat óriási színkínálatunkból. Válogasson hatalmas vakolat kínálatunkból a Kül- és beltéri vakolatok menü alatt!

 

Szigetelő anyagok: Üveggyapot, kőzetgyapot, polisztirol

Tekintse meg óriási szigetelőanyag kínálatunk, amikkel megvalósítható a kőzetgyapot szigetelés, az üveggyapot hőszigetelés, lépésálló szigetelés - garantáltan a legjobb szigetelés árak, hőszigetelés árak amit biztosítunk, akár lábazat szigetelés, tetőtér szigetelés, homlokzat szigetelésről, utólagos fal szigetelésről, vízszigetelésről is legyen szó. A teljes szigetelő anyag kínálat a szigetelő anyagok menüpontban!

 

Válasszon széles termékkínálatunkból, kérdezzen szakértőnktől, használja ki széles szolgáltatásaink körét.

 

Szolgáltatásaink:

Szakértő Válaszol,

Országos házhozszállítás,

Árgarancia

 

Várjuk sok szeretettel honlapunkon a www.szigatech.hu oldalon vagy személyesen üzleteinkben, hogy Önt is elégedett ügyfeleink közt üdvözölhessük!